Pages

Protein Bukan-GMO yang lengkap dengan semua asid amino perlu Vitamin B yang lengkap dan seimbang Mengandungi magnesium, vitamin D, zink, tembaga, manganese Menyediakan asid lemak Omega 3 termasuk DHA dan EPA Multi vitamin dan Multi mineral semulajadi yang disalur Jam demi Jam

Shaklee supplements for all kind of needs. For a healthier life, for healthy people, pregnant and breastfeeding mommas, kids, men and women health, for the elderly, fertility, beauty and many more. Shaklee All Natural Supplement is indeed for ALL.

Saturday, 1 November 2014

Testimoni Vivix Shaklee | Memang Meletopsss

Vivix... Produk yang paling eksklusif keluaran Shaklee. Baru je hari tu saya tuliskan entry berkenaan Vivix. Kalau tak baca lagi, boleh tekan link sini.

Vivix Shaklee
Tonik ajaib untuk si Perokok Tegar

Entry kali ni pula, saya nak berikan testimoni yang saya kumpulkan. Termasuklah testimoni sendiri yang dah pernah saya publishkan. Kepada perokok-perokok tegar tu, kalau ada keinginan nak berhenti merokok, boleh baca kisah Mr Hubby saya di Vivix Shaklee: Perokok Tegar Jadi Malas Nak Hisap Rokok.

Berikut ini pula, adalah testimoni-testimoni yang telah saya kumpulkan. Jom baca...

Vivix Shaklee
Testimoni 1

Maknya yang dulu asyik baring, termenung dan diam. Selepas amalkan Vivix Shaklee, boleh dah dengar suara mak marah cucu dan bergurau dengan ayahnya. Malah sudah kuat berjalan.


Vivix Shaklee
Testimoni 2

Ibu diserang stroke. Badan sebelah kiri kaku dan tak boleh bergerak. Hari pertama ber Vivix - jari tangan dah bergerak. Hari kedua - kedua-dua kaki boleh bergerak. Dan selepas 7 hari ber Vivix, boleh bangun dan berjalan sendiri. Alhamdulillah...


Vivix Shaklee
Testimoni 3

Mertua ada kencing manis, darah tinggi, sakit lutut dan asma. Makan Vivix, Ahad. Khamis makan manis-manis. Jumaat pagi test gula, hanya 6.2.Vivix Shaklee
Testimoni 4

Hanya selepas mengamalkan hampir sebotol Vivix yang dikongsi bersama suami, kulit wajahnya lebih bersih dan tampak begitu gebu. Bertuah la cik abang puan ni kan? Nampak lebih muda... Betul tak?


Vivix Shaklee
Testimoni 5

Sebelum Vivix, bacaan gula 29. Selepas konsisten Vivix dan ubat hospital selama sebulan, bacaan turun kepada 11. Alhamdulillah... Bukan itu je. Cuba lihat gambar, dah macam adik kakak. Tak percaya itu ibu dan anak.


Vivix Shaklee
Testimoni 6

Pelbagai jenis penyakit yang merbahaya. Darah tinggi, pendarahan dalam kepala, stroke separuh badan. sakit jantung. Alhamdulillah selepas dah 3 botol Vivix, kesihatan bertambah baik. Boleh berjalan, bawa motor ke masjid dan pasar. Tengok gambar tu... Siap boleh melayan cucu dah...


Tak payah cerita panjang-panjang lah kan... Boleh lihat sendiri testimoni mereka yang mengamalkan Vivix. Semoga mereka kekal sihat dan di bawah lindungan rahmat Allah sentiasa.


Inginkan pertanyaan lanjut mengenai produk Shaklee? Hubungi saya.

FB: Masherna Mustafa
Call / SMS / WhatsApp: 0199873748
Email: mashernamustafa@yahoo.com

Jangan segan-segan.

0 comments:

Post a Comment